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CATEGORY:  Classification

TARIFF NO.: 2202.90.9090  

Mr. Jeffrey Boehner

Lee Yuen Fung Trading Co., Inc.

125-127 West 29th Street

New York, NY 10001

RE:  The tariff classification of Korean Ginseng Drink With Root

     or Korean Ginseng Drink from Korea.

Dear Mr. Boehner:

     In your letter dated March 14, 1995 you requested a tariff

classification ruling.

     Samples were included with your request.  The subject

merchandise is stated to contain one piece of Korean ginseng

root, water, 8 percent sucrose, 3 percent D-fructose, 0.6 percent

citric acid, 0.1 percent DL malic acid, 0.0002 percent

riboflavin, 0.03 percent glycine, 1 percent D-sorbitol and small

quantities of various other ingredients.  The product will be

imported in glass bottles holding 4.2 ounces.  It is assumed that

both product designations contain the piece of the root.

     The applicable subheading for the Korean Ginseng Drink With

Root or Korean Ginseng Drink will be 2202.90.9090, Harmonized

Tariff Schedule of the United States (HTS), which provides for

waters, including mineral waters and aerated waters, containing

added sugar or other sweetening matter or flavored, and other

nonalcoholic beverages...other...other...other.  The rate of duty

will be 0.3 cents per liter.   

     Section 304 of the Tariff Act of 1930, as amended (19 U.S.C.

1304), provides, in general, that all articles of foreign origin

imported into the United States must be legibly, conspicuously,

and permanently marked to indicate the English name of the

country of origin to an ultimate purchaser in the United States. 

The implementing regulations to 19 U.S.C. 1304 are set forth in

Part 134, Customs Regulations (19 CFR Part 134).  The samples you

have submitted do not appear to be properly marked with the

country of origin.  You may wish to discuss the matter of country

of origin marking with the Customs import specialist at the

proposed port of entry.

     This ruling is being issued under the provisions of Section

177 of the Customs Regulations (19 C.F.R. 177).

     A copy of this ruling letter should be attached to the entry

documents filed at the time this merchandise is imported.  If the

documents have been filed without a copy, this ruling should be

brought to the attention of the Customs officer handling the

transaction.

                                        Sincerely,

                                        Jean F. Maguire

                                        Area Director

                                        New York Seaport          

