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                          August 2, 1995
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CATEGORY:  Classification

TARIFF NO.: 2008.11.4500; 2008.11.6000

Mr. Dan Siriraks

Eastland Food Corporation

9475 Gerwig Lane

Columbia, MD 21046

RE:  The tariff classification of peanuts from Thailand.

Dear Mr. Siriraks:

     In your letter, dated July 10, 1995, you have requested a

tariff classification ruling.

     An examination of the sample submitted, "Peanuts in Coconut Milk - Koh-

Kae Brand," indicates that the products are thinly coated peanuts.  The

ingredients are 50 percent peanuts, 27 percent wheat flour, 10 percent sugar,

5 percent salt, 5 percent vegetable oil, and 3 percent coconut milk.  

     The applicable subheading for "Peanuts in Coconut Milk - Koh-Kae

Brand," if imported in quantities that fall within the limits described in

additional U.S. note 2 to chapter 12, will be 2008.11.4500, Harmonized Tariff

Schedule of the United States (HTS), which provides for fruit, nuts and other

edible parts of plants, otherwise prepared or preserved, whether or not

containing added sugar or other sweetening matter or spirit, not elsewhere

specified or included, nuts, peanuts (ground-nuts) and other seeds, whether

or not mixed together, peanuts (ground-nuts), other, described in additional

U.S. note 2 to chapter 12 and entered pursuant to its provisions.  The rate

of duty will be 6.6 cents per kilogram.  If the quantitative limits of

additional U.S. note 2 to chapter 12 have been reached, the product will be

classified in subheading 2008.11.6000, HTS, and will be dutiable at 151.1

percent ad valorem.  In addition, products classified in subheading

2008.11.6000, HTS, will be subject to additional duties based on their value,

as described in subheadings 9904.12.01 - 9904.12.19, HTS.

     This ruling is being issued under the provisions of Section 177 of the

Customs Regulations (19 C.F.R. 177.

     A copy of this ruling letter should be attached to the entry documents

filed at the time this merchandise is imported.  If the documents have been

filed without a copy, this ruling should be brought to the attention of the

Customs officer handling the transaction.

                                   Sincerely,

                                   Jean F. Maguire

                                   Area Director

                                   New York Seaport              

