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CATEGORY:  Classification

TARIFF NO.: 5210.12.0000; 5210.32.0000  

Mr. Vito A. Pipitone

John F. Kilroy Co., Inc.

One World Trade Center, Suite 1569

New York, N. Y.  10048

RE:  The tariff classification of woven fabric from France.

Dear Mr. Pipitone:

     In your letter dated July 5, l990, on behalf of your client Valmon

International Corp., you requested a classification ruling.

     You have submitted a sample of 2x1 twill woven fabric.  Based on

the information provided, this sample is composed of 65% cotton and 35%

polyamide.  The fabric contains 49 single yarns per centimeter in the

warp and 31.5 single yarns per centimeter in the filling.  It weighs

130 g/m2 and will be imported in various widths ranging between 110 and

240 centimeters.  You indicated that the fabric will be imported in

both the greige state and piece dyed a single uniform color.

     The applicable subheading for the greige twill woven fabric will

be 5210.12.0000, Harmonized Tariff Schedule of the United States (HTS),

which provides for woven fabrics of cotton, containing less than 85

percent by weight of cotton, mixed mainly or solely with man-made

fibers, weighing not more than 200 g/m2, unbleached, 3-thread or

4-thread twill, including cross twill.  The duty rate will be  9.1

percent ad valorem.

     The applicable subheading for the twill woven fabric that is piece

dyed will be 5210.32.0000, Harmonized Tariff Schedule of the United

States (HTS), which provides for woven fabrics of cotton, containing

less that 85 percent by weight of cotton, mixed mainly or solely with

man-made fibers, weighing not more than 200 g/m2, dyed, 3-thread or

4-thread twill, including cross twill.  The duty rate will be 11.1

percent ad valorem.

     This ruling is being issued under the provisions of Section 177 of

the Customs Regulations (19 C.F.R. 177).

     A copy of this ruling letter should be attached to the entry

documents filed at the time this merchandise is imported.  If the

documents have been filed without a copy, this ruling should be brought

to the attention of the Customs officer handling the transaction.

                                                  Sincerely,

                                                  Jean F. Maguire

                                                  Area Director

                                                  New York Seaport              

