                                   NY 882603

                                 February 18, 1993

CLA-2-22:S:N:N7:232-882603  

CATEGORY:  Classification

TARIFF NO.: 2202.90.9090  

Mr. Sam Nam

Hap Dong, America

9928 Garden Grove Blvd.

Garden Grove, CA 92644 

RE:  The tariff classification of Yoghurt soft drink from Korea.

Dear Mr Nam:

     In your letter dated February 9, 1993 you requested a tariff

classification ruling.         

     Samples and information were submitted with your initial

request dated January 29, 1993.  The subject merchandise is

stated to contain 78.395 percent water, 10 percent fructose, 7.5

percent sugar, 3.25 percent non-fat dry milk, 0.75 percent

glucose and small quantities of flavors.  The product will be

imported packaged for retail sale in small plastic containers.

     The applicable subheading for the Yoghurt soft drink will be

2202.90.9090, Harmonized Tariff Schedule of the United States

(HTS), which provides for waters...containing added sugar or

other sweetening matter or flavored, and other nonalcoholic

beverages...other...other...other. 

The rate of duty will be 0.3 cents per liter.   

     Section 304 of the Tariff Act of 1930, as amended (19 U.S.C.

1304), provides, in general, that all articles of foreign origin

imported into the United States must be legibly, conspicuously,

and permanently marked to indicate the English name of the

country of origin to an ultimate purchaser in the United States. 

The implementing regulations to 19 U.S.C. 1304 are set forth in

Part 134, Customs Regulations (19 CFR Part 134).  The samples you

have submitted do not appear to be properly marked with the

country of origin.  You may wish to discuss the matter of country

of origin marking with the Customs import specialist at the

proposed port of entry.

     This ruling is being issued under the provisions of Section

177 of the Customs Regulations (19 C.F.R. 177).

     A copy of this ruling letter should be attached to the entry

documents filed at the time this merchandise is imported.  If the

documents have been filed without a copy, this ruling should be

brought to the attention of the Customs officer handling the

transaction.

                                   Sincerely,

                                   Jean F. Maguire

                                   Area Director

                                   New York Seaport              


