                            NY 887210

                           July 2, 1993

CLA-2-39:S:N:N6:221 887210  

CATEGORY:  Classification

TARIFF NO.: 3926.90.95.90; 7418.10.5010; 8205.51.3030

Mr. Carmine D'Alleva

Avalon Deco-Cake Supplies

16031 96th Street

Howard Beach, NY  11414-3806

RE:  The tariff classification of cake decorating supplies from

Argentina.

Dear Mr. D'Alleva:

     In your letter dated June 10, 1993, you requested a tariff

classification ruling.  

     Five samples were submitted with your letter.  The first is a plastic

coupler, a part of cake decorating instrument.  The second is a cone shaped

tube tip composed of bronze and nickel.  This is also a part of a cake

decorating instrument.  The remaining samples are cake decorating tools

composed of iron and nickel.  As you requested, your samples are being

returned.

     The applicable subheading for the plastic coupler will be 3926.90.9590,

Harmonized Tariff Schedule of the United States (HTS), which provides for

other articles of plastics, other.  The rate of duty will be 5.3 percent ad

valorem.

     The applicable subheading for the bronze and nickel tube tip will be

7418.10.5010, HTS, which provides for table, kitchen and other household

articles and parts thereof, of copper, other.  The rate of duty will be 4.9

percent ad valorem.

     The applicable subheading for the iron and nickel cake decorating tools

will be 8205.51.3030, HTS, which provides for household handtools and parts

thereof, of iron and steel.  The rate of duty will be 5.3 percent ad valorem. 

     Articles classifiable under subheadings 3926.90.9590, 7418.10.5010 and

8205.51.3030, HTS, which are products of Argentina, are entitled to duty free

treatment under the Generalized System of Preferences (GSP) upon compliance

with all applicable regulations.

     This ruling is being issued under the provisions of Section 177 of the

Customs Regulations (19 C.F.R. 177).

     A copy of this ruling letter should be attached to the entry documents

filed at the time this merchandise is imported.  If the documents have been

filed without a copy, this ruling should be brought to the attention of the

Customs officer handling the transaction.

                                             Sincerely,

                                             Jean F. Maguire

                                             Area Director

                                             New York Seaport

