                            NY 805897

                         February 7, 1995
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CATEGORY:  Classification

TARIFF NO.: 3304.99.0000  

Ms. Yvonne Sherri Lopez

AFI (California), Inc.

2381 Rosecrans Avenue, #100

El Segundo, CA 90245  

RE:  The tariff classification of "Psoderma" Creme Homeopathique 

     from Israel

Dear Ms. Lopez:

     In your letter dated January 5, 1995 you requested a tariff

classification ruling on behalf of your client Gidi Cohen. 

     A sample of Psoderma Creme Homeopathique was submitted with

your inquiry and is being returned.  Psoderma Creme

Homeopathique, packaged for retail sale, is a moisturizing creme

for the skin.       

     The applicable subheading for this product will be

3304.99.0000, Harmonized Tariff Schedule of the United States

(HTS), which provides for other preparations for the care of the

skin.  The rate of duty will be 3.9 percent ad valorem.

     Articles classifiable under subheading 3304.99.0000, HTS,

which are products of Israel are entitled to duty free treatment

under the United-States-Israel Free Trade Area Implementation Act

of 1985 upon compliance with all applicable regulations. 

     This product may be subject to the regulations of the Food

and Drug Administration.  You may contact them at 5600 Fishers

Lane, Rockville, Maryland 20857, telephone number (202) 443-3380.

     The sample submitted was not marked with the country of

origin.  Based on marking statute, section 304, Tariff Act of

1930, as amended (19 U.S.C. 1304), provides that, unless

excepted, every article of foreign origin (or its container)

imported into the U.S. shall be marked in a conspicuous place as

legibly, indelibly and permanently as the nature of the article

(or its container) will permit, in such a manner as to indicate

to the ultimate purchaser in the U.S. the English name of the

country of origin of the article.       

     This ruling is being issued under the provisions of Section

177 of the Customs Regulations (19 C.F.R. 177).

     A copy of this ruling letter should be attached to the entry

documents filed at the time this merchandise is imported.  If the

documents have been filed without a copy, this ruling should be

brought to the attention of the Customs officer handling the

transaction.

                                   Sincerely,

                                   Jean F. Maguire

                                   Area Director

                                   New York Seaport              

