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                                                                   April 16, 1998

CLA-2-62:NEW:TCB1:I24 C85930 

CATEGORY:  Classification

TARIFF NO.:   6201.93.3511  

Ms. Deenie Ellis

E.J. Silverbrooke

7050 Mt. Celestial

Columbia,  MO   65203

RE:  The tariff classification of a man's woven nylon jacket from China.

Dear Ms. Ellis:

        In your letter dated March 30, 1998, you requested a tariff classification ruling.

   The sample submitted, style number 100, is a man's woven 100 percent nylon satin, baseball

type jacket.  The garment features a full front zippered opening, slash pockets, rib knit cuffs,

waistband and collar.  The garment is fully lined with 100 percent cotton terry fabric.  The

sample is being returned as requested.

   The applicable subheading for the garment will be 6201.93.3511, Harmonized Tariff

Schedule of the United States (HTS), which provides for other men's anoraks, windbreakers, and

similar articles, of man-made fibers.  The rate of duty will be 28.8 percent ad valorem.   

   The garment falls within textile category designation 634.  As a product of China this

merchandise  is currently  subject to visa requirements and quota restraints based upon

international textile trade agreements.

   The designated textile and apparel category may be subdivided into parts.  If so, visa and

quota requirements applicable to the subject merchandise may be affected.  Since part categories

are the result of international bilateral agreements which are subject to frequent renegotiations

and changes, to obtain the most current information available, we suggest that you check, close

to the time of shipment, the Status Report On Current Import Quotas (Restraint Levels), an

internal issuance of the U.S. Customs Service, which is available for inspection at your local

Customs office.

   This ruling is being issued under the provisions of Section 177 of the Customs Regulations

(19 C.F.R. 177).

   A copy of this ruling letter should be attached to the entry documents filed at the time this

merchandise is imported.  If the documents have been filed without a copy, this ruling should be

brought to the attention of the Customs officer handling the transaction.

                                                                                        Sincerely,

                                                                                        Kathleen M. Haage

                                                                                   Area Director

                                                                                   New York/Newark Area            

